FALL IDEAS FOR OUTFITS

Hello!
Ráno som sa pozrela z okna a vidím slnko. Pomyslela som si , že bude krásny slnečný deň. Je 14:00 a vonku je zima a oblačno. Počasie v jeseni je nevyspytateľne... Ale aj tak ho mám rada... :-). Dnes mám pre vás prichystaných (mnou vytvorených)  pár outfitov respektíve inšpirácii , ktoré môžete využiť v jeseni.

1.) ARMY GREEN
Ja osobne nič army zelené v šatníku nemám, čo je dosť smola. Ale tento outfit sa mi podaril.. Čo poviete? Mimochodom určite noste backpacky je to úžasnééé.


2.) HAT
Ako som spomínala, na mojom wishliste- chcela by som čierny klobúk. Bordová s čiernou sa mi veľmi páči. Je to taký skôr slušnejší outfit. A ten kabátik je najkrajšíí awww.
3.) SKIRT
Opäť bordová. Cez túto jeseň ma to pochytilo trošku viac. Na sukne ešte stále nie je neskoro. Stačí to skombinovať so silonkami a peknými doplnkami.
4.) ORANGE
Všetci vieme , že oranžová je farba jesene. Všimla som si , že na jeseň ľudia chodia v čierom nevýraznom oblečení... Prečo? Už len to,že jeseň je viac upršaná,tmavá...Určite máte aj vy v šatníku niečo pekné, výrazné.
5.) SWEATER
Začína obdobie svetrííííkooov. Ja osobne mám veľmi v obľube svetre. Všelijaké potlače,vzory,farby... no ako môže niekto tomu odolať???
6.) POLKA DOTS!
Možno to o mne neviete , ale som neuveriteľný blázon do bodiek.

7.) RAIN BOOTS
Kedže jeseň sa vyznačuje najmä dažďom, tak som si pre vás musela pripraviť aj jeden takýto outfit. Zvolila som gumáky, krásny sveter a transparentný dáždnik .

Ktorý outfit sa vám páči najviac? Máte radi svetre? Ja  dúfam, že sa vám príspevok páčil. GOOD BYE!
NEZABUDNITE NA moju GIVEAWAY, ktorá končí 31.10.2015


Nina

5 komentárov:

  1. Všechny oufity jsou moc krásné:)
    Nejvíce se mi ale asi líbí 1. 2. a 3. :)
    clarathing.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Všetky outfity sú veľmi pekné ;)
    Pozývam na Giveaway :)
    www.looksbyann.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné outfity! U mě vede 4. a 5. a ty botky ze šestého jsou prostě dokonalé! :D
    KattyLife

    OdpovedaťOdstrániť

♥ MILUJEM VAŠE KOMENTÁRE♥

Instagram