Nevšímaj si zlo

Hello!
Konečne po dlhom a vyčerpávajúcom týždni prichádza viiiiiikend. Tento týždeň bol pre mňa veľmi vyčerpávajúci= písomky, testy, achhhhhhh no už je to za mnou.



Určite mnohí poznáme, keď nás nejaké navonok "milé" duše začnú ohovárať a hovoriť o vás nejaké nezmysly (pri čom vás ani nemusia poznať). Pred vami sa tvária ako najlepší kamaráti ale pri tom vám chcú hodiť dýku do chrbta. Ja som z takýchto ľudí mala najprv hlavu v smútku. No neskôr som si uvedomila, načo sa pozastavovať nad takými to primitívnimi, v mojom živote nepotrebnými ľudmi?! Cez sociálne siete vám vypíšu samé ostré slová, no keď príde na lámanie chleba tak sa vám natoľko hanbia pozrieť do očí, že sa ani neodvážia vystrčiť hlavu z okna, a z obývačky na vás čosi zakričia ( áno aj takýto primitívni ľudia chodia po tomto svete). 


Najlepšie a zároveň najvtipnejšie na tom je, že nebyť nás, tak títo ľudia sú úplne stratení. Neraz som sa v živote stretla s tým, že sa správajú, robia veci ako vy. Skrátene- ako cez KOPIRÁK.  

Všetkým takýmto "prípadom" by som chcela povedať: Skôr, než čokoľvek poviete, rozmyslite si, či je to pravda a či tým druhého človeka neraníte. Pretože slová vedia NAJVIAC RANIŤ. Nikdy neviete kedy toho daného človeka budete potrebovať aby vám pomohol, podržal vás v zložitých situáciách. Keď si to uvedomíte, potom už môže byť neskoro. 


Týmto príspevkom som nechcela nikoho uraziť, len dať najavo, že o takých to ľudí NESTOJÍM. Radšej budem mať v živote 1 verného priateľa ako 1000 falošných.


PS: Na obrázkoch môžete vidieť môj nový účes. :)


jacket- Tally Weijl
T-shirt- Terranova
shirt- H&M
jeans- H&M


Nina

7 komentárov:

  1. I love this outfit, is simple but at the same time put together haha. You look amazing :)

    www.blossomikebana.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš naozaj krásny outfit, veľmi sa páči, ako si to všetko zladila:) podobnú košelu mám aj ja a rozmýšľam, že to začnem tak nosiť s koženkou :D takisto sa mi páčia aj tie tmavé rifle :) a čo sa týka tých ľudí, akoby si mi hovorila do duše.. presne to poznám..

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jéé moc ti to sluší! ♥ krásny oufit aj nový účes :D
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nina... Myslím že nevieš ako sa správa falošný človek. Máš veľké reči ale najprv by si si mala uvedomiť že pohybuješ sa medzi ľudmi ktorí sú mladší... A neviem čo očakávaš od 11 ročného dievčaťa a ešte ktoré ti k tomu nič nespravilo... A ak naozaj si myslíš že poznáš takých ľudí jak tu o nich píšeš tak by som sa zamyslela že prečo sú títo ľudia v tvojom živote... Poviem ti jedno tajomstvo. Vola sa zákon príťažlivosti a to znamena že podobné priťahuje podobné. Napríkla človek ktorý je hlúpi nemá žiadne vzdelanie a vyrastal iba pri kravách si nikdy nebude rozumieť s človekom krotý je múdry skončil vysokú školu a teraz je doktor. Si taká istá ako ľudia okolo teba. Alebo ešte to ako si narážala že potom sa ti ľudia nepozrú ani do očí po hádke tak ja som ti nič nespravila a nevieš sa mi ani pozdraviť a myslím že je to slušnosť sa pozdraviť staršiemu. Popremyšľala by som najprv čo napíšem na internet keď chcem niečo zverejniť. Ako neber to teraz zle ale tieto trivé obvinenia ktoré nie su ani pravdivé sa mi nepáčia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento komentár beriem ako vyjadrenie vlastného názoru. Tento článok nebol určený nikomu presnému. Opisujem tu zážitky s TAKÝMITO ľudmi z minulosti. S vetou, že som taká istá ako ostatná nesúhlasím. Každí sme iní, každí sme výnimoční. Nad vecami premýšľam viac ako by trebalo :)

      Odstrániť
  5. A toto ako si napisala:no keď príde na lámanie chleba tak sa vám natoľko hanbia pozrieť do očí, že sa ani neodvážia vystrčiť hlavu z okna, a z obývačky na vás čosi zakričia ( áno aj takýto primitívni ľudia chodia po tomto svete). Tak to na koho bolo myslene????

    OdpovedaťOdstrániť

♥ MILUJEM VAŠE KOMENTÁRE♥

Instagram