ĽUDIA



Skúste si prečítať tento článok a možno sa v tom nájdete a zamyslíte sa.



Hello! 
Tak teda posledné dni ja naozaj vonku horúúúco až dusno. Ale to asi vidíte sami. V dnešnom článku by som vám chcela niečo povedať o ľuďoch. Nejaké tie moje postrehy&skúsenosti a tak. Na začiatok by som chcela povedať, že aj ja mám svoje chyby, robím chyby ale PRIZNÁM SI ICH. Hlavná vec, ktorá ma trápi najviac asi zo všetkých vecí je tá, že ľudia sa často vysmievajú z druchých ľudí. Smejú sa z nich, pošuškávajú si za chrbtom o ich vzhľade, chôdzi alebo z iných nepodstatných vecí. Čo ma štve však ešte viac, tvária sa pred ním ako najlepší kamaráti.  Mne je tých "obetí" úprimne ľúto, pretože sama viem aké to je a snažím sa im pomôcť najviac ako sa len dá. Už len tým, že sa s nimi kamarátim a povzbudzujem ich. Nikdy neviete, čo si ten daný človek prežil, čím prešiel, čo sa mu udialo neviete akú môže mať vadu. Ďalšia vec je: OD DOBRÉHO DOBRÉ NEČAKAJ. Dlho som tento výrok popierala no v poslednej dobe vidím, že je to pravda. Môžem sa ja milo správať ku všetkým keď oni si to ani nevšimnú (pocta výnimkám). No a keď si to už aj všimnú, môže byť neskoro. Do podobnej skupiny patria aj neprajníci. Určite ste sa na svojej ceste za šťastím stretli z mnohými ľudmi, ktorí vám neprajú. Neviem o čo im ide. Asi si myslia, že kvôli ním všetko vzdáme. Ale nie. Nevzdáme. Pokračujeme. Ideme si za snom. Tak to boli také moje postrehy&skúsenosti zo života, ktorým sa ja snažím vyhýbať. 

Inak dnes sme sa fotili v škole a zvolila som si tento outfit. Čo naň hovoríte?




















crop-top- H&M
skirt- H&M
bag- GATE
shoes- F&F
flower hairband- ALIEXPRES

Majte sa.

Nina

18 komentárov:

  1. Lovely photos <3

    have a nice weekend!
    ohladymania.blogspot.com


    .

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To je nádherne napísaný príspevok.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekne napísané. Ľudia vedia byť zlý, vysmievajú sa iným, ale v prvom rade by sa mal každý pozrieť najprv na seba a starať sa hlavne len o seba. Inak veľmi pekné fotky ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. velmi pekne napisane, v dnesnej dobe ludia neuvedomuju a neberu ohlad na to co asi ten clovek prezil a preco sa tak sprava to je smutne
    fotky su spicove
    galantosfun

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Outfit je krásny a článok takisto :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  6. You look so so beautiful!! Super springish haha

    www.blossomikebana.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásny outfit, podobnú čelenku mám aj ja , len ružovú :) a v tých ľudoch máš úplnu pravdum, ale nič s tým nenarobíme. V prvom rade musím človek zmeniť sám seba.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásný, ikdyž ne zrovna moc veselý článek. Vlastně souhlasím se vším, co jsi napsala, já sama jsem si už prošla mnohým a tak nějak jsem se naučila od druhých radši nic nečekat - pak můžu být jedině mile překvapená :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  9. pekný jarný outfit :) ale zarazil ma výrok od dobrého dobré nečakaj? Čiže všetci, čo sú dobrí a milí sú zlí? :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Od dobrého dobré nečeaj je slovenský frazeologizmus, ktorý hovorí o tom, že ak si stále na niekoho dobrý,správaš sa ku každému milo, nie vždy sa ti to vráti. Asi tak nejako :)

      Odstrániť

♥ MILUJEM VAŠE KOMENTÁRE♥

Instagram