WISHLIST Z PARFUMS.SK


Hello!
Konečne sa to vonku podobá na leto- teplo, teplo a teplo. Keďže sa vám minulý WISHLIST páčil, tak som si dnes pre vás pripravila ďalší. Tentoraz bude zameraný na produkty zo stránky parfums.sk. Tak poďme sa na to spoločne pozrieť. 





Guess DARE 

Túto toaletnú vodu som raz skúšala v jednej predajni. Veľmi mi sedela ľahkou vôňou. Ja osobne nemám v obľube ťažké vône, takže táto by bola pre mňa ideál. 

Nars Pro-Prime

Nars Pro-prime je ochranná podkladová báza pod make-up, ktorá redukuje lesk, zjemňuje póry a vytvorí matný povrch na pokožke. Viem, že existuje mnoho cenovo dostupnejších podkladových báz ale chcela som jednu poriadnu a kvalitnú. 

Soaphoria hair care

Je to organický šampón na mastné vlasy.Tým, že si vlasy umývam každý deň tak mi rýchlo mastnejú a tomu sa snažím zabrániť. Takže presne takéto niečo by som potrebovala.

theBalm Mary - Lou Manizer

Toto je môj vysnený rozjasňovač. Tento rozjasnovač sa dá používať aj ako očné tiene, čo je ďalšie plus. Veľmi ma upútal aj samotný obal. Nie je úžasný?!


Maybelline Fit Me korektor

Tento korektor všetci vychvaľujú, takže by som ho chcela skúsiť. Tekutý korektor som ešte neskúšala, ale podľa výborných recenzií by mal byť úžasný. Veľkým plusom je aj cena. 


Avon fixačný sprej na make-up

Tento fixačný sprej na make-up som zháňala už dlhšiu dobu. Ak máte pred sebou dlhý a náročný deň a nechce sa vám prelíčiť sa tak tento sprej je vaša záchrana. Ráno po nalíčení sa, si tento sprej aplikujem na tvár a o make-up sa celý deň nemusím starať.


Max Factor Creme Puff

Tento ďalší púder ma zaujal najmä tým, že je pre všetky typy pleti, čo mi úplne vyhovuje. Doma sa mi aj tak, už môj míňa takže by bolo na čase kúpiť si nejaký nový. 

Tááák dúfam, že sa vám tento wishlist páčil. Do komentáru mi môžete napísať, aký produkt zháňate vy. Ja idem spa´t pretože je okolo 1 ráno. Som ja normálna, že teraz píšem príspevok? No čo ja pre vás nespravím. Mám vás rada. 

Ninave xx. 

Nina

12 komentárov:

  1. Mary Lou Manizer i korektor Fit Me ti mohu moc doporučit! Nars chci taky zkusit :) Super wishlist!
    Denisse Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super wishlist! Já bych moc chtěla zkusit ten rozjasňovač, už jenom ten obal k tomu láká ! :D :)

    můj blog: FOXIE SIMMA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Guess Dare mam a je skvela!! Drzi a voni prekrasne, takze urcite doporucuji :)
    BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. perfekntý wishlist :) fixačný z Avonu mám, mne veľmi vyhovuje i keď som naň počula aj veľa negatívnych recenzii, že je ako maska.. Creme puff je úžasný púder, no na mňa je aj ten najbledší tmavý :(
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvelé kúsky, púder chcem už dlhšie vyskúšať aj ja a pena od Soaphorie musí byť úžasná :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Vyzerá byť super, tak dúfam, že aj bude :))

      Odstrániť
  6. vyzerajú úžasne tie parfémy:) skvelý wishlist :))

    OdpovedaťOdstrániť

♥ MILUJEM VAŠE KOMENTÁRE♥

Instagram