MY 5 FAVOURITE BLOGGERS

Ahojte!
Aby to tu nebolo stále len o oblečení tak som si dnes pre vás pripravila článok, v ktorom vám poviem môj názor na česko-slovenskú scénu blogerov a prezradím vám, ktoré blogy sa mi páčia. Tak poďme na to.



Na česko-slovenskej scéne je mnoho blogov. Myslím si, že väčšia väčšina blogov je úžasná, originálna, plná nápaditých článkov a určite sa nemáme za čo hanbiť. Vždy keď mi niekto zanechá komentár a priloží tam aj svoj odkaz na blog, veľmi rada si ten blog otvorím a prečítam si nejaké články. Baví ma objavovať nové blogy, čítať vaše príspevky (dúfam, že aj vy moje články radi čítate :D hehe). Týmto by som každému, čo toto čítate (hlavne blogerom) chcela popriať nech sa vám darí aj naďalej.

Presúvame sa k mojim 5-tim obľúbeným blogom.

1. FRESSHION


Reb blog som začala čítať ešte dávno pred tým ako som začala blogovať. Vlastne to bol prvý blog, ktorý som začala čítať. Stále sa mi páčili (aj páčia) jej outfity, kombinácie a hlavne skvelé recepty. Aj tento blog bol motívom k založenia môjho blogu.

2. ADRIAN BACK
Tento blog som si obľúbila napríklad, už len kvôli tomu, že autorom je chalan. Nie každý deň sa vidí (hovorím o Slovensku), že by ste natrafili práve na takýto blog. Jeho články mám veľmi rada a veľmi sa mi páči jeho štýl obliekania.

3. ANOTHER DOMINIKA

Tento blog som si obľúbila najmä kvôli úžasným a hlavne zaujímavým článkom.

4.DREW'S BEAUTY


Tak tento blog ohľadom BEAUTY oblasti je mojím najobľúbenejším. Veľmi sa mi páčia jej líčenia. Často sa ňou inspirujem keď sa niekdy líčim.

5. B'S CORNER

Túto päticu blogov by som zakončila týmto blogom. Barin blog sa mi veľmi páči či už vizuálne alebo jej článkami. Nad jej článkami sa niekdy zamýšľam dlho potom, čo ich dočítam. Tak isto aj jej outfity sú veľmi pekné.

Tak a to by bolo asi všetko. Samozrejme blogov, ktoré čítam a mám ich v obľube je mnoho mnoho. Dole do komentáru mi môžete napísať váš názor na česko-slovenskú scénu blogerov. Môžete mi napísať aj vaše obľúbené blogy.

Carpe Diem
xx


Nina

8 komentárov:

  1. Vybrala si super blogerov :) Dominiku, Drew a Bari mám tiež veľmi rada :D ♥♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jednotka je aj moja jednotka! :) Je proste úžasná, má skvelé fotky, je milá a pekne píše. A tiež rada sledujem aj Another Dominika a Bari :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nevěřím tomu, že jsem mezi tvými oblíbenými blogerkami našla samu sebe, ani nevíš, jak moc si toho cením a vážím. Udělala jsi mi ohromnou radost, úplně mi došla slova!
    Děkuju, děkuju, děkuju! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že máš radosť. Si úžasná blogerka a určite to niekam dotiahneš :))) . Držím ti palce.

      Odstrániť
  4. ČOOOOOO ja som odpadla!!!!!!!!! Ďakujem krásne, toto je pre mňa neskutočná česť!!!!!! wow, fakt nemám slov!!!
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Domča patří mezi mé nejoblíbenější blogerky! :)
    Blog na zabití

    OdpovedaťOdstrániť

♥ MILUJEM VAŠE KOMENTÁRE♥

Instagram