#BTS- OUTFIT IDEAS

Budík o 5-tej. Vstávanie o pol 7. Rýchle, poprípadne žiadne raňajky. Hádzanie zošitov, písacích potrieb a make-upu do tašky. Šprintovanie na autobus. Už čoskoro...


Samozrejme, že som to trošku prehnala, i keď si myslím, že sa občas nájdu aj takéto "šialené" rána. U mňa je pokojné ráno maximálne dovtedy, dokým nezistím, že som zaspala. Nuž, čo sa dá robiť.
Ledva skončila škola, a už sa to na Youtube začalo hemžiť Back to school videami. Keďže túto tématiku mám veľmi rada, tak som sa aj ja rozhodla prispieť do tejto kategórie. 
Pripravila som si pre vás osem jednoduchých a predsa zaujímavých outfitov, ktoré sa skvelo hodia do školy a na nastávajúce jesenné dni.

OUTFIT #1- BOYFRIEND JEANS
Jeseň je ideálnym obdobím na nosenie boyfriendov. Nie je horúco, a nie je ani zima- taký ideál. Veľmi sa mi páči práve tento typ riflí v kombinácii s bielou blúzkou. Či k tomu zladíte tenisky, slip-ony alebo balerínky budeže vyzerať super za každých okolností.


OUTFIT #2- HOODIE
Tento outfit je kombinácia svetra/mikiny a denim sukne. Aby zvŕšok vynikol a nesplýval so sukňou, tak by som ho volila v nejakých pestrých farbách (červená,oranžová...). Na prvý pohľad sa vám to nemusí zdať ako tá správna kombinácia, no v konečnom výsledu je to pekný, do športova ladený outfit, ktorým nič nepokazíte.
OUTFIT #3- TRENCHCOAT
Milujem trenchocoaty! Ľahké zvŕšky, ktoré vás v prípade chladu zahrejú a pekne oživia každý outfit.
OUTFIT #4- SWEATER WEATHER
Mojou neodmysliteľnou súčasťou jesene sú bezpochyby svetríky a kardigány. Najradšej ich mám v neutrálnych farbách, a preto aby outfit nebol veľmi obyčajný, oživím ho farebnými doplnkami alebo výrazným rúžom.

OUTFIT #5- SHIRT
Poslednú dobu som si obľúbila army zelenú. Presne po nejakej takejto košieľke túžim a musím sa priznať, že už ich mám pár vyhliadnutých (juhuuu). Aby sme outfit oživili alebo skôr ozvláštnili, tak ako doplnok som zvolila klobúk, ktorý je na toto jesenné obdobie ako stvorený. :)).
OUTFIT #6- BASEBALL JACKET 
Ďalší kúsok, ktorý si ma veľmi získal a hodí sa na jeseň je takzvaná bejzbalová bunda. Veľmi spestrý každý jednoduchý outfit. Ako doplnok som zvolila čiapku, ktorá dodá celému outfitu iskru.
OUTFIT #7- HAT & SKIRT 
Znova tu máme sukničku, teraz v takejto svetlo hnedej farbe, tento krát v kombinácii s denimkou.
OUTFIT #8- ARMY GREEN
A dostávame sa k poslednému outfitu, ktorý sa skladá z army zelenej bundičky, čiernych nohavíc, basic trička a bielych tenisiek. Netreba zabúdať na doplnky- zvolila som minimalistické hodinky a náramok s geometrickými útavrmi.
Tak dúfam, že ste sa apoň trošku poinšpirovali, a že nejakú z kombinácii využijete. Budem rada ak mi do komentára napíšete, ktorý outfit sa vám najvaic páči.

Prajem vám ešte pekný zvyšok dňa.

Nina

16 komentárov:

  1. Wonderful post my dear
    God job
    What do you think about follow each other?
    Just start and let me know i do the same
    Kisses from
    Mayses Modamour

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi krásne outfity! Nie je tu ani jeden, čo by sa mi nepáčil, všetky kúsky sú úplne úžasné! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hello! Thanks for visit my blog <3
    I'm sorry but I don't see you my followers... like you said
    kisses
    Debi
    http://www.deborabrazil.com.br/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nádherné outfity! :)

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway o Japan Candy box, budem veľmi rada, ak sa zapojíš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Najviac sa vždy teším na jeseň, že budem môcť konečne vytiahnuť trenchcoat a riflovú/koženú bundu a veľké svetre! A konečne si už musím zadovážiť tú "gombíkovanú" sukňu haha! :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Skvělý nápady! :) Moc se mi jednotlivé outfity líbí :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Pátý a osmý je nejkrásnější ! ♥
    kvilla7.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ten tretí outfit sa mi páči najviac :) Ale všetky sú inak super

    OdpovedaťOdstrániť
  9. love those ootd….
    love your blog.
    P.S: follow you back….thanks..
    big kiss from
    https://maysesmodamour.blogspot.it/2016/08/penteados-para-festas.html

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Spomedzi všetkých tých outfitov sa mi najviac páči hneď ten prvý, s boyfriendami a potom piaty, s tou army green blúzkou. :) Popravde, mňa najnovšie pochytili práve boyfriendy a keďže doteraz som sa im celkom vyhýbala, teraz sa snažím nájsť také tie dokonalé, hehe.

    Lunoted

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Spomedzi všetkých tých outfitov sa mi najviac páči hneď ten prvý, s boyfriendami a potom piaty, s tou army green blúzkou. :) Popravde, mňa najnovšie pochytili práve boyfriendy a keďže doteraz som sa im celkom vyhýbala, teraz sa snažím nájsť také tie dokonalé, hehe.

    Lunoted

    OdpovedaťOdstrániť
  12. och ty vstavas o 5? :/ chuda :/
    Pozyvam na luxusnu GIVEAWAY o setrnu kulmu ROWENTA a balicek kozmetiky DOVE. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám "naplánové" vstávať o 5 aby som za 2 hodinky všetko stíhla. No akosi sa to ešte nestalo, aby som vstala o 5 :D

      Odstrániť
  13. Nádherné outfity, ťažko som si vyberala jeden! A tak teda mne sa strašne moc páčia shirt, boyfriend jeans, trenchcoat a sweater weather! Každý jeden kúsok z týchto outfitov si viem predstaviť vo svojej skrini a ako sa s radosťou do nich obliekam. Máš nádherný vkus! A krásny blog, určite ťa odoberám :)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ MILUJEM VAŠE KOMENTÁRE♥

Instagram