ROSEGAL REVIEW

Ahojte!
Ako tak pozerám do kalendára a vidím 12.8 tak mi dochádza, že škola sa blíži. Neviem ako vy ale ja cez prázdniny strácam pojem o čase a dátume :D. Dnes som sa rozhodla napísať vám  recenziu na e-shop Rosegal.


Pred pár týždňami mi napísal tím z Rosegalu, či by som s nimi nechcela spolupracovať. Spoluprácu som prijala (som veľmi rada keď sa mi nejaká tá spolupráca naskytne).
Aby som vás dostala do obrazu. Rosegal je japonský e-shop, ktorý na svojich stránkach ponúka oblečenie, veci z oblasti beauty a niečo pre domov. Popravde myslela som si, že tovar, ktorý som si objednala nebude Boh vie aký kvalitný. No mýlila som sa. Veci sú úžasnej kvality.
Čo sa týka komunikácie s e-shopom tak nemám žiadne výhrady. K doručeniu nemám taktiež žiadne výhrady a produkty, ktoré som si objednala mi prišli viac menej na čas, zabalené a v skvelom stave.

A čo som si teda objednala?


1. High-waisted shorts
Tak o takýchto kraťasoch som snila už dávno-pradávno. Biele kraťasy ešte nemám a tak som si jedne objednala. Sú k tomu aj s vysokým pásom a peknými zlatými gombičkami. Veľmi som sa obávala, že mi nebudú sedieť alebo tak, ale mýlila som. Veľkosť je akurát. Veľmi sa z nich teším, pretože k nim môžem kombinovať plllno crop topov , ktoré s obyčajnými kraťasmi nekombinujem,pretože to podľa mňa vyzerá trošku nevkusne.



2. Floral Tank Top
A aby som mala okrem crop topov k tým kraťasom aj niečo iné tak som si objednala aj takýto kvietkovaný top. Veľmi sa mi páči či už výzorom alebo  materiálom.


3. Pashmina
Túto "šatku" som si kupovala hlavne na jeden účel. A síce na prehodenie cez plavky. Naschvál som si zobrala modrú aby sa mi hodila k mojim modro-bielym plavkám. Teraz zisťujem, že ak sa to poskladá tak je z toho perfektná šatka na prichádzajúcu jeseň. (na obrázku som to len tak prehodila cez outfit aby ste videli efekt na postave)




4. SUNGLASSES
Tak a presúvame sa k doplnkom. Objednala som si aj takéto "hnedé" okuliare so zlatým rámom.





5. Vintage rings
Objednala som si aj takúto sadu prsteňov. Zaujali ma najmä tvarom a taktiež spôsobom nosenia. Niektoré sú menšie a niektoré zas väčšie takže môžete nosiť aj 2 na jednom prste. Ďalším plusom je aj to, že sú ohýbateľné a tak si ich môžete nastaviť presne na vašu veľkosť prsta.





6. Nail art drawing pens
A poslednú vec tu mám túto sadu piatich štetcov na nail art. Veľmi ma baví si na nechtoch vytvárať rôzne vzory, a tak som si objednala tieto štetčeky, ktoré nie len skvelo plnia funkciu ale ešte aj skvelo vyzerajú.



Ešte zopár fotiek...







WISHLIST: 
Keď som si vyberala vecičky tak som natrafila na super kúsky, ktoré som si už však neobjednala. No sú naozaj skvelé. Zopár ich vám tu dám.

Off the shoulder blouse
Simple t-shirt
Romper
Vintage dress

V prípade, že vás Rosegal zaujal, tak môžete si čeknuť aj ich sociálne siete.
Rosegal instagram
Rosegal facebook


Poznáte e-shop Rosegal? Zaujal vás niektorý z kúskjov? V blízkej dobe sa môžete tešiť na menšiu GIVeAwaY!!!

Užívajte dňa a leta



Nina

15 komentárov:

  1. E-shop nepoznám, ale tie veci vyzerajú naozaj skvelo! Moc ti to pristane a tie prstene sú čarovné :D ♥
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti :) . Prstene sa aj mňe veľmi páčia.

      Odstrániť
  2. Veľmi ti to pristane, hrozne sa mi páčia šortky ale aj top!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc se mi líbí ten top a tobě sekne! :) Právě jsem tvůj blog objevila a dávám odběr, budu ráda, když koukneš třeba i ke mně :))

    EVERYTHIN KATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Veľmi ma teší, že sa ti môj blog páči. Určite sa s radosťou pozriem aj na tvoj :)

      Odstrániť
  4. Nabídku této spolupráce jsem měla taky, ale nakonec jsem ji nevyužila.. Ale kousky, které jsi si vybrala ty, jsou krásné, hlavně ten top! ♥

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvelé veci, veľmi ti to pristane a krásne fotky:)

    Letná giveaway na blogu!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tričko je veľmi pekné :) a tie štetce sú dokonalé

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ten top je skvělej, moc ti to sluší :) A máš super blog, získala sis novou čtenářku :)

    Cup Of Whatever

    OdpovedaťOdstrániť

♥ MILUJEM VAŠE KOMENTÁRE♥

Instagram