S.CH.O.O.L

Ahojte.
Zdá sa to len mne alebo aj vám, že prázdniny zbehli tak rýchlo? Keď si pomyslím, že ešte "včera" som natešená odchádzala zo školy s pocitom, že začínajú prázdniny. Dnes tu sedím plná vedomia, že o 2 dni sa začne každodenný nekonečný kolobeh a píšem vám tento článok.






Pamätám si na deň, keď som prvý krát išla do školy. Vyobliekaná, v rúčke kvetinky pre pani učiteľku a veeľmi šťastná, že zažijem ten školský svet ,  na ktorý nás stále pripravovali v škôlke. Pred rokom, keď som išla v prvý školský deň už na strednú tak sa toho veľmi nezmenilo. Vyobliekaná, kvet v ruke, no už ani nie veľmi šťastná, že okúsim ten stredoškolský svet, o ktorom nám rozprávali v škole. Bála som sa, pretože som nevedela, čo mám očakávať. Nepoznala som tam skoro nikoho. V hlave mi stále bežali myšlienky : S kým si sadnem do lavice? Nestratím sa na tej škole?... a podobe. Nakoniec všetko dobre dopadlo a ukázalo sa, že sme sa stretli super kolektív ľudí (aj keď som pár krát počas roka zablúdila a prišla som do triedy k nejakým maturantom (TRAPAAAS :D)) . Dnes už len s úsmevom spomínam na tie chvíle, chvíle neistoty a očakávania. Zažili ste aj vy podobné chvíle ako ja?

Do školy sa vôbec neteším. Veď kto by? :D. Jedine, čo mi to spríjemní sú priatelia v nej. No ale hory učenia, chvíle nechápania nás nikoho neminú.
Idem si ešte užiť tie posledné 2 dni "sveta" , kde slovo škola nikto nepozná. Tak sa majte a každému prajem úspešný štart do nového školského roka.









                                      Hlavná ulica- Košice, Slovensko 







Urbanova veža Košice, Slovesnko




Dóm sv. Alžbety Košice, Slovensko

Námestie osloboditeľov a Aupark Košice, Slovensko

Košice, Slovensko



Hlavná ulica Košice, Slovensko

shirt- Terranova
jeans- Terranova
hat- Turkey
shoes- H&M
bag- GATE

Veľké poďakovanie patrí mojej skvelej kamoške Katke, s ktorou som si celé fotenie parádne užila :). 


Nina

19 komentárov:

  1. keby len prazdniny cely ten rok bezi nejako rychlo, krasny outfit
    galantosfun

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Se školou to mám úplně stejně :) Fotky jsou nádherné, ta košile s kloboukem jsou naprosto úžasné. A ta sovička je super :)
    Young, Wild and Free

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten outfit vypadá úplně skvěle! :) Mám moc ráda klobouky, i když sjem si svůj první koupila teprve loni! :D
    Máš to tu moc pěkné, takže dávám odběr a pokud by ses chtěla podívat na můj blog, případně dát lajk na mojí fb stránku, budu moc ráda! :)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi ma to potešilo. Rada sa pozriem na tvoju stránku. :)

      Odstrániť
  4. I loved this looks!

    www.blossomikebana.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Počkať, ty už ideš do druhého ročníka na strednej? :o :) lebo ja tiež!:) inak veľmi krásne fotky ♥
    Orlling

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :). No idem do druhého ročníka ale som na 5 ročnom bilingválnom, čiže idem akoby do 1. :D

      Odstrániť
  6. Nádherné fotky! :) Držím ti palce, aby to ve škole nakonec nebylo tak hrozné :) Já začínám sice "až" za dva týdny, ale už teď se mi tam vůbec nechce, ale musíme to všichni nějak zvládnout :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Tebe sa žije, zobrala by som si dva týždne naviac.

      Odstrániť
  7. Nic nie je tak hrozne ako sa na prvy pohlad zda. A SKOLA je fajn! Raz budes v dobrom a s laskou spominat....tomu ver ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásne fotky! :) Klobúčik pristane :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Veľmi ti to pristane :)) Ja osobne som mala stres veľmi keď som išla prvý rok na výšku a o týždeň to bolo preč a našla som tam tiež super ľudí a teším sa na nich každý rok :D minulý rok to už bolo v pohode lebo som vedela aspoň približne do čoho idem :D tento rok ma však čaká bakalárka a podobné srandy a chvíľami mi nie ej všetko jedno i keď sa snažím ešte tie dva týždne na to nemyslieť :D na stres bude dosť času počas šk. roka :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť

♥ MILUJEM VAŠE KOMENTÁRE♥

Instagram