NOSENIE ŠÁLU 5-KRÁT INAK

Ahojte moji!
Zimu ako ročné obdobie vôbec nemusím. Nemám rada keď sú moje ruky suché, nemám v láske mokrý a studený sneh, zimu ako na severnom póle, hrubé vrstvenie a podobne. Jedine, čo mám na celom tomto období  rada je to, že si môžem celú atmosféru vychutnať pekne spoza okna v mojom teplučkom kráľovstve. No keď u nás udrela tá pravá pani zima, povedala som si, že sa prinútim a vyjdem von nafotiť aspoň jeden článok. Ľudia- musím vám oznámiť, že toto je prvý a posledný článok za túto zimu, čo som fotila vonku (hrôza a des tá zima...). Dnešný post bude o tom, ako najradšej nosím šál v zime.

1. NA VOĽNO

Najradšej nosím šál len takto "prehodený" okolo krku. Vyhovuje mi asi najviac, pretože keď cestujem busom (čo je skoro 80%) nie je mi príliž horúco a ani príliž zima. Navyše veľmi sa mi páči to, že šál je vtedy rovnako dlhý ako samotný kabát. 


2. MOTORKÁRSKY STYLE

Tento spôsob som nazvala motorkársky style, pretože mi veľmi pripomína ten spôsob akým nosia šatky motorkári. Šál som si dala jednoducho do trojuholníkového tvaru a vzadu som si ho previazala. Takýto štýl nosenia šálu ja osobne nevídam tak často. Možno práve preto som si ho obľúbila.


3. DEKA

Ďalší z mojich obľúbených štýlov nosenia šálu je takzvaná deka. Nosím ho najmä vtedy, keď nie som priamo vonku ale zas nie som ani v nejakej teplej budove. Čiže tak aby ma jemne zahrial ale aby mi nebolo horúco. 


4. OKOLO KRKU

Okolo krku som v zime zvyknutá nosiť takzvané nekonečné šály. Skúsila som to aj s týmto veľkým šálom a hneď som si tento spôsob obľúbila.


5. KLASIK

A posledný môj asi najtradičnejší spôsob viazania šálu, keď idem len tak vonku je tento. Ale poslednú dobu, ho začínam mať plné zuby, pretože tým ako ho mám obtočený okolo krku mi stále pri pohybe posúva čiapku, a tú si potom v jednom kuse musím naprávať. 


šál- Primark, podobný- Stradivarius
čiapka s brmbolcom- Primrark, podobná- H&M
staroružová čiapka- Primark
SISTERS čiapka- H&M, podobná- ZARA
kabát- Primark, podobný- ASOS
rifle- H&M
boots- Deichmann

Nosievate šál ako ja alebo celkom úplne ináč?

Prajem vám pekný víkend,

Nina

16 komentárov:

  1. Your style is so fashionable!! I love it :)

    www.blossomikebana.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tento článok mi veľmi pomohol, pretože mám najnovší veľký šál a často neviem ako sa s ním popasovať :) len ho prehodím ako sa mi podarí :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky! :) ja šál najradšej nosím len tak prehodený, ako deku alebo klasicky :)

    CALLAESTHETICS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nejvíce nosím klasiku, ale taky mám ráda šálu omotanou kolem krku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. úžasné fotky, aj ked viem, že v takej zime je to hrúza! :) ja mám najradšej asi posledný spôsob a inak krásny šál! ♥

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tiež ho najradšej nosím len prehodený, alebo ako deku/pončo. :) O tej zime mi ani nehovor, ja sa snažím vždy nafotiť aoutfit tak, aby bolo vidno čo mám pod kabátom, ale keď je moc veľká zima, tak to radšej vzdám. Inak som tvoj nový follower cez gfc. xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jeej to je ale super článok. Ja najčastejšie nosím šál na spôsob číslo 2 a 4 :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tiež mám takýto šál a zimu si bez neho ani neviem predstaviť :D Väčšinou ho nosím klasicky alebo ako deku :) A to s tou čiapkou dobre poznám a ide mi to na nervy :D
    Weirdhouse

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Veľmi krásny článok! ♥ Najčastejšie asi využívam posledný štýl a tento tvoj šál je veľmi krásny! V Primarku majú naozaj krásne a huňaté šály, škoda že Primark ale nie je na Slovensku :(
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Moje najčastejšie nosenie je 4 a 5, nakoľko ho nosím iba ak je vonku naozaj chlad, a tak ho ani neberiem ako módny doplnok ale povinnosť proti zmrznutiu

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Super článok :) ja mám doma podobný šálik, ale stále si ho len obtočím okolo krku a idem, tieto spôsoby sa mi ale vemi páčia :)

    TheDaniellaBlog

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Super tipy, hned má človek inšpiráciu. Ja asi najčastejšie nosím 4 a 5.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. super tipy, i keď ja šále nerada nosím, lebo mi zavadzajú a neviem ich viazať :D
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Super článek, moc ti to na fotkách sluší! Taky se mi asi z uvedených stylů nejvíc líbí ten motorkářský, vypadá tak nějak složitě. :D Já sama nosím "nekonečnou šálu", ta je na uvázání nejrychlejší. :)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ MILUJEM VAŠE KOMENTÁRE♥

Instagram