PARFUMYLACNO.SK

Ahojte moji!
Víkend nám pomaly končí a blížia sa povinnosti. Ja budem mať tento týždeň veľmi náročný, pretože čoskoro sa budú zaokrúhľovať známky, budú sa písať polročné práce...veď to poznáte. Dnes som si pre vás pripravila recenziu na pár vzoriek parfumov, ktoré mi prišli zo stránky parfumylacno.sk.



Tak aby sme išli pekne po poriadku. Na tejto stránke môžete nájsť originálne parfumy značky FM Group, ktoré sú v skutku lacné a veľmi podobné značkovým parfumom. No medzi parfumami tejto značky FM Group a inými značkami, nie je žiadna spojitosť. Okrem iného sa mi na tejto stránke páči aj to, že pri každom parfume máte poznámku- nezamieňajte s (napr. Gucci, Dior...). Čo je ešte napríklad dôležité vypichnúť je fakt, že tieto vône nie sú testované na zvieratkách, takže pre tých, ktorý si na to potrpia by tieto vône nemali byť problémom.

Vďaka tejto stránke som dostala možnosť vyskúšať pár vzoriek podľa vlastného výberu a podeliť sa s vami o moje pocity z nich. Ja som si vybrala 3 z nich, ktoré ma najviac oslovili.

1.) FM PURE 06

-nezamieňajte s ELIZABETH ARDEN - Green Tea
Ani som nemusela čítať názov, a hneď som pri prvom nádychu tejto vône vedela, že pôjde o nejakú citrusovou vôňu. Osobne hodnotím túto vôňu, ako sviežu a zaujímavú, ktorá je veľmi priateľná na letné dni. V pozadí cítiť zelený čaj, citrónovu a pomarančovú kôru. Tento parfum by som odporúčala všetkým, ktorý nemajú v láske ťažké vône a hľadajú parfum na každý deň.


2.) FM PURE 257

-nezamieňajte s BURBERRY- Burberry London
Táto vôňa je elegantná, sladká a kvetinková, v pozadí je nádych po mandarínkach. Osobne by som si ju vedela predstaviť na obdobia jar a jeseň. Mne sa vôňa veľmi páči pretože nie je vôbec ťažká ale veľmi príjemná. Za pozitívum dávam aj skvelú dobu výdrže.


3.) LUXUSNÝ DÁMSKY PARFUM FM 367

-nezamieňajte s PACCO RABANNE- Lady million eau my gold!
Musím sa priznať, že táto vôňa sa mi páči zo všetkých skúšaných vôní najviac. Je to jedna krásna, ženská vôňa, ktorá je veľmi elegantná a príťažlivá. Parfum je sladký, jemne korenistý,a ja tam cítim jemnučkú vôňu citrusov, kvetov a malín. Výdrž hodnotím pozitívne a zvažujem aj kúpu tohto parfumu.



Počuli ste už niekedy o tejto stránke? 

Na záver by som vám chcela popriať úspešný štart do nového týždňa,







Nina

12 komentárov:

  1. Ten efekt fotek je skvělej.
    Jinak myslím, že by mi voněli všechny, ale podle toho popisu je jasná trojka!
    Prolhaná Mrcha

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jednoznačně green tea. To je vůně, která by mi na 100% voněla. Jinak jsem o této stránce už četla, ale taky tuším u nějaké blogerky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow! Great review! I really like your blog!
    Would you like to follow each other? Follow me on Blog and Google+ and I'll follow you back!
    www.recklessdiary.ru

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Už som tusím o tejto stránke počula.. :) všetky musia voniať úžasne :)

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  5. O tejto stránke som už počula a páči sa mi, len ma mrzí že nemajú podobné parfumy ako značka Byredo :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tá posledná musí naozaj dobre voňať..mala som originál, a viem, že tieto parfumy z parfumylacno.sk sú výdržou a vôňou naozaj skvelé..testovala som od nich taktiež jeden parfum :)
    Pozývam ťa na moju Giveaway na blogu :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  7. FM parfémy mám celkom rada, no najmä ma lákajú tie feromónové

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Mne tiež od nich prišla ponuka na spoluprácu, a priznám sa, vyskúšať takýto parfém ma veľmi láka. No nateraz som ponuku odmietla, pretože toho mám veľmi veľa ale verím, že vône musia byť fakt skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pekný príspevok a o tej stránke sa mi zda, že som už počula.
    http://jullietblog05.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

♥ MILUJEM VAŠE KOMENTÁRE♥

Instagram