ROSEGAL II.

Ahojte všetci!
Som veľmi rada, že túto časť dňa môžem opäť venovať tomuto blogu a samozrejme hlavne vám. Posledné dni som sa zameriavala najmä na školu, keďže som si dala cieľ do druhého polroka - pokúsiť sa o čisté vysvedčko. Zatiaľ sa mi to so známkami darí, tak snáď mi to vydrží čo najdlhšie.


Pred nedávnom ma oslovili z e-shopu Rosegal s ponukou o spoluprácu. Ponuku som prijala, pretože s týmto e-shopom som už v minulosti spolupracovala a bola to veľmi príjemná spolupráca. Mala som možnosť vybrať si nejaké vecičky z ich ponuky a tak som si vybrala nasledovné:


1.) DENIM KOŠEĽA

Jednou z vecičiek, ktoré som si vybrala bola táto riflová košeľa. Už veľmi dlho som nejakú tú denimku chcela, a keď som tam uvidela túto, tak som neváhala, a už bola v košíku. Čo sa týka materiálu tak je veľmi príjemný. Košeľa je jemne oversize a po bokoch má malé, nenápadné vrecká. 




2.) CARDIGAN

Osobne preferujem minkiny na zapínanie a cardigany pred svetrami, ktoré sa len prevlečú cez hlavu (potom mám kvôli nim vlasy na všetky strany). Tak som siahla po tomto jednoduchom úplete, ktorý je vhodný akurát na takéto chladné obdobie a hodí sa takmer ku všetkému.


3.) KĽÚČENKA

A ako poslednú som vybrala takúto srandu na kľúče v tvare lietadla. Pre mňa je to symbol cestovania, ktoré mám veľmi rada. 


A týmto končí môj mini haulik. Prajem vám všetkým ešte pekný zvyšok dňa a úspešný týždeň,

Nina

11 komentárov:

  1. Super, ze sa ti dari zo znamkami :) a vecicky su velmi pekne, najme ten cardigan je super :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sveter sa mi hrozne páči, vyzerá dokonalo. :)

    Pozývam teba a tvoje čitateľky na súťaž:
    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Máš to krásně nafoceno :) a vypadá to skvěle, já chci denim košili už strašně dlouho, ale pořád nemůžu narazit na tu pravou :) a ten přívěšek je moc pěkný :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten cardigan vypadá velmi příjemně, nějaký takový bych si v blízké budoucnosti chtěla pořídit. :) Super haul. ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne veci a držím palce v škole :)

    accessoriesforbeauty.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Cardigany miluju, nosila bych je nejraději pořád :)

    OdpovedaťOdstrániť

♥ MILUJEM VAŠE KOMENTÁRE♥

Instagram