FESTIVAL VÔNÍ

Ahojte!
Prvý jarný mesiac marec je už v plnom prúde a spolu s ním je tu aj moja vytúžená jar. Ani si neviete predstaviť aká som šťastná, že tá mrazivá zima (dúfajme) odišla.




Na najbližšie týždne a dni jari sa veľmi teším pretože oslávim hneď dvoje narodeniny - tie moje a samozrejme aj druhé narodeniny môjho blogu. Okrem narodením sa v najbližších dňoch chystá v košickom Auparku zaujímavé podujatie s názvom Festival vôní, na ktoré som bola pozvaná ako beauty poradkyňa. Festival vôní sa koná od 16. do 19. marca v košickom Auparku, a všetci ste srdečne vítaní. 

Marionnaud mi vopred poskytlo pár vecičiek, o ktorých budem na podujatí rozprávať, a tak som sa rozhodla, že vám pár z nich poukazujem v tejto malej recenzii. 


Začala by som parfémom, konkrétne - HOLLISTER WAVE for her. Táto nádherná kvetinovo-citrusová vôňa je ako stvorená na toto jarné/letné obdobie. Ženská, výrazná a zároveň elegantná vôňa, ktorá vám má pripomínať teplé letné večery pri západe slnka. Za plus pokladám aj dlhú výdrž.


Ako ďalšie produky vám predstavím tieto balzámy na pery. Mám ich v odtieňoch 01 NUDE COSMOPOLITAN a 02 ROSE SHOCKING- žiarivo červeno-ružový. Tie balzámy majú okrem super hydratácie aj vysokú pigmentáciu, čo môže byť veľkou výhodou najmä pre tých, ktorí nie sú veľkí milovníci rúžov.




A ako posledný produkt, ktorý som sa vám rozhodla dnes ukázať je táto paletka trblietavých očných tieňov - 01 Palette 6 ombres Chimériques. Hneď ako prvé musím vyzdvihnúť samotný obal paletky, ktorý je nádherný. Vo vnútri nájdeme 6 krásnych, sýtych odtieňov. Za veľké plus dávam pigmentáciu, ktorá je u týchto tieňov naozaj vysoká a taktiež je veľkým plusom aj to, že tieňe nie sú veľmi prášivé. Osobne sa mi s tieňmi pracuje veľmi dobre, a tak ju vám môžem vrelo odporúčiť. 

Chcela by som vám ešte zaželať veľa šťastia a úspechov v tomto týždni,


Nina

7 komentárov:

  1. Tie oblate sú krásne, ja milujem takéto vecičky, ktoré majú takéto skvelé obaly, ktoré mi padnú hneď do oka. :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Festival vůní zní zajímavě, zajímalo by mě zda u nás v ČR máme taky takový festivál, určitě bych na něho vyrazila.
    Jinak parfém vypadá už dost pěkně i na fotce a věřím, že krásně voní. :)
    Balzámy na rty miluji a ten rose shocking vypadá opravdu úžasně!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ta paletka má krásné barvičky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj ja som milovníkom jari! Nenávidím zimu a leto, tieto extrémy sú pre mňa moc. Najradšej mám práve jar a jeseň, tam nenosíš ani veľa ani málo, tak akurát :)
    Najviac ma zaujala paletka, má príjemné farby :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všetko vyzerá super :) Ani som nevedela, že Hollister má parfémy

    www.frenchstyle.eu

    OdpovedaťOdstrániť

♥ MILUJEM VAŠE KOMENTÁRE♥

Instagram