DESIGN - WISHLIST Z FAVI.SK

Ahojte moji!
Polovica prázdnin je už pomaly ale isto za nami. Tieto prázdniny sa snažím užiť si čo najviac aby som potom mala pekné spomienky. S tým užívaním si to už trošku preháňam a jemne zanedbávam tento "blodžíg" ale už by sa to malo zlepšiť (teda aspoň myslím, pretože náš počítač nemá práve najlepšie obdobie).






V dnešnom článku vám predstavím 3 wishlisty, a to na kuchyňu, obývačku a spálňu. Vo wishlistoch sa budú objavovať vecičky z internetového vyhľadávača nábytku i dekorácii Favi.sk. Na tejto stránke sa taktiež nachádzajú aj mnohé inšpirácie ako si skrášliť váš domov.

1. KUCHYŇA/JEDÁLEŇ

Kuchyňu si predstavujem vo farbách- sivá, žltá a červená, s tým že do červena by som potom neskôr ladila doplnky. Ozvláštnenie tejto miestnosti by boli stoličky, ktorých by bolo dokopy 6. Na protiľahlých stranách stola si predstavujem 3 a 3 stoličky vo farbách, ktoré môžete vidieť nižšie. Koberec by som ladila v podobných farbách, no možno skôr do žlta aby sme rozbili sivé steny, stôl a svetlá. 

2.OBÝVAČKA

Veľmi sa mi páči kombinácia tmavších odtieňov oranžovej a modrej. Práve túto kombináciu som využila v tomto wishliste. V tejto miestnosti by ozvláštnenie pripadalo na 2 prekrývajúce sa koberce - z toho jeden (menší!) by som si predstavovala hnedej farbe aby ladil ku konferenčnému stolíku, ktorý by bol v rovnakej resp. podobnej farbe (ten sa mi však nepodarilo nájsť). 

3. SPÁLŇA

Ak poznáte moje články, tak iste viete, že obľubujem nezvyčajné farby na stenách (článok nájdete tu). Tento wishlist som dopasovala práve k tmavozelenej farbe. Aby miestnosť nebola moc tmavá, i keď zelená by bola iba na jedenej zo 4-roch stien, tak som sa rozhodla oživiť miestnosť farebnými a svetlými doplnkami. 

Dúfam, že sa vám moje dnešné wishlisty páčili a možno i inšpirovali. Ešte raz podotýkam, že všetky produkty sú zo stránky Favi.sk . Odkazy na jednotlivé produkty som sem už nedávala, pretože znovu ich hľadať by trvalo veeeľmi dlho, a k tomu už o pár hodín odchádzam "vypnúť" na dedinu ako každý rok, čiže by som to ani nestihla. 

Prajem ešte pekné prázdniny a užívajte leta,

Nina

5 komentárov:

  1. Krásné kousky jsi vybrala! :) Já už se moc těším, až si jednou budu zařizovat byt, to pak budu na podobných stránkách nonstop :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vybrala jsi moc pěkné věci:)

    http://windypinkstyle.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne veci, tiež by som sa zariadila podobne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. V akom programe robievas wishlisty?

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné věci! Já teď hlavně potřebuju najít nový byt a pak si to můžu zařizovat. :)

    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovedaťOdstrániť

♥ MILUJEM VAŠE KOMENTÁRE♥

Instagram