Ó ŠATY, ŠATY

Jednou z vecí, pre ktoré som sa na Lisabon tešila čoraz väčšmi bolo príjemné, teplé, jesenné počasie. Slniečko, teplota okolo 22 stupňov a vánok prúdiaci od oceánu. Preto, keď som sa balila som si musela vziať moje novučičké šaty z Modina, o ktorých som si myslela, že ich prevetrám až na jar. Ani sekundu som neváhala a už boli v kufri. Stačilo už len dúfať, že moje predstavy o dokonalom počasí sa naplnia. I tak sa stalo. Hoc nám posledné dni pršalo, teplota bola aj napriek dažďu veľmi príjemná. Šaty som sa rozhodla vytiahnuť na oči všetkým Lisabončanom hneď v prvý deň kedy nám počasie prialo. Na týchto kvetinkových šatách sa mi páči najmä strapcovité šnúrky. Rozhodla som sa ich skombinovať s tmavozelenými silonkami, ktoré sa nádherne hodia k outfitu. Čo hovoríte vy na takúto kombináciu? páčia sa vám šaty?



Šaty- Modino.sk
Silonky- Primark
Topánky- Primark
Kabelka- Bershka


Nina

2 komentáre:

  1. Ty šaty jsou nádherné, ohromně Ti to sluší! A ty fotky, jsou plné zážitkování, jsou nádherné :-))!! Máš krásný blog!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný outfit, který k tobě prostě sedí! Postupně si začínám kupovat do svého šatníku elegantnější věci, protože nějak docházím do toho stádia, kdy je dobře, že holka nechodí jako bezdomovec v legínách a basic tričku, ale v elegantnějších věcech. :)
    jsem Katrin

    OdpovedaťOdstrániť

♥ MILUJEM VAŠE KOMENTÁRE♥

Instagram