STAROSTLIVOSŤ O ZÚBKY S PHILIPS

Zubná hygiena patrí neodmysliteľne k našej ranej i večernej rutine. Snažíme sa čo najlepšie starať o naše zuby, aby sme predišli rôznym kazom , či infekciám. Musím uznať, že sa mi túto dentálnu hygienu darí pravidelne udržiavať a zubných kazov mám naozaj len minimum ba dokonca žiadne (klop-klop). 

Pred pár mesiacmi som dostala možnosť vyskúšať sonickú zubnú kefku od spoločnosti Philips a tak som teda túto ponuku prijala (za čo krásne ďakujem) , nakoľko som elektrickú kefku ešte nikdy neskúšala.



Dostala som teda dvojbalenie zubných kefiek Philips Sonicare FlexCare, ktoré majú 3 režimy čistenia a to Clean, White a Massage (ja najčastejšie používam Clean, čo je štandardný režim). V balení bola aj nabíjačka a UV sanitizér (o tých neskôr).


Ešte donedávna bola mojou stálicou pri čistení zubov CS 5460 od Curaproxu, čo bola tá najmäkšia kefka na svete. Používala som ju najmä kvôli fixnému strojčeku a dlho po ňom. Kefka od Philips má o dosť tvrdšie štetinky (a aj samotná plocha kartáčika je o dosť menšia) tak mi bolo trošku ťažšie si na to zvyknúť. Philips kefky majú funkciu Easy start, čo znamená, že počas prvých 14 dní sa frekvencia sterov pomaly zvyšuje, čo umožňuje lepšie zvykanie si na používania kefky. Najväčšiu šou som mala však z toho, ako to na začiatku šteklilo.


Výsledok čistenia je priam brilantný. Zubný povlak, s ktorým som predtým ťažko bojovala a na jeho odstránenie používala špeciálnu kefku, je teraz razom preč. Kefka sľubuje odstrániť až 7-krát viac povlaku než manuálna. Taktiež sa viem dostať aj na najďalej umiestnené zuby a dokonale si ich vyčistiť. 


 Na kefke nájdete aj 2 programy a to Go Care- 15 sekundové periódy po dobu 2 minút a Max Care - 30 sekundové periódy po dobu 3 minút. 


To ,koľko baterky vám ešte ostáva vám ukazuje indikátor betérie. Po nabití by mala kefka vydržať až 3 týždne.
Ďalšou "srandou" (v skutočnosti veľmi užitočnou vecou) je tento UV prístroj, ktorý zabíja až 99% baktérií za použitia ultrafialového svetla. Stačí ak dáte snímateľné hlavičky do prístroja a počkáte 10 minút. V balení nájdete aj púzdro na kefku, v prípade, keby ste sa ju rozhodli so sebou zobrať niekam na výlet.




A čo vy? Používate doma manuálnu alebo elektrickú zubnú kefku? 
....Á ozaj... elektronické zubné kefky sú skvelým darčekom pod stromček :)


Prajem ešte pekný zvyšok dňa,




Nina

6 komentárov:

  1. Ja zase nedám dopustiť na Curaprox :D Ale popravde, vyskúšala by som aj sonickú :) Vyzerá skvelo.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Přesně tenhle kartáček mám již několik let, ale teprve nyní jsem ho začala pravidelně používat! :D za mně je fajn, ale střídám ho i s obyčejným Curaprox nebo Tepe! :)

    LifestyleBirdie

    OdpovedaťOdstrániť
  3. tiež chcem už dlhšie skúsiť takúto kefku, aj po nich pozerám, ale ešte som si nevybrala žiadnu konkrétnu :) táto vyzerá ale veľmi dobre, a zaujímalo by ma, aký by som ja mala z toho umývania pocit :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak tú by som privítala aj ja :) Vyzerá naozaj lákavo a recenzia na mojej stránke www.lifi.sk by mala určite úspech :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vypadá skvěle. Já se teď právě po nějakém takovém kartáčku dívám a mezi pár kousky se rozhoduji, tak se mi tvá recenze hodí :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

♥ MILUJEM VAŠE KOMENTÁRE♥

Instagram