...KEĎ NIE VŽDY JE VŠETKO TAK, AKO MÁ BYŤ...

     Svoj život považujem za jedno veľké šťastie. Som vďačná za všetko- som zdravá, mám všetko to, čo som si kedysi priala. Nič mi v živote nechýba. Smejem sa každý deň, rozdávam pozitívnu náladu, snažím sa pomáhať druhým, a taktiež svoj život interpretujem presne taký ako je. Nič neprikrášľujem, a ani sa na nič nehrám
     Samozrejme, tak ako každému, sa aj mne raz za čas prihodí udalosť, kedy je úsmev tá najťažšia vec ktorú môžem urobiť. Keď nemám náladu nikde ísť, len ležať doma, v tichu analyzovať danú udalosť do detailov. Chcem mať od všetkých pokoj a mojim najväčším želaním je odísť niekde poriadne ďaleko. Viem, že je to tá posledná vec, ktorú by sme mali v takomto stave robiť. Tým, že si to prehrávame stále dookola sa vnútri ticho týrame. Ale prečo? Prečo si takýmto spôsobom takto ubližujeme ? Áno, na isté veci sa nedá len tak jednoducho zabudnúť. Ale čo tým získame? Nič. Len to, že sa budeme aj naďalej len trápiť. 




Nikdy nič neľutuj.
     Najhoršia vec, čo sa môže v taký čas prihodiť je ľutovať seba a ľutovať to, čo sa stalo. Nech sa udialo čokoľvek, nikdy si netreba nič vyčítať. Stalo sa. Už sa to nedá zmeniť. Ja osobne, sa snažím rozmýšľať nad tým, čo bude. To, čo by som vedela ovplyvniť. Preto pamätajte, že vždy konajte tak ako cítite. V konečnom dôsledku vy ste rozhodli o vašom osude, a v tom momente to bola presne tá vec, ktorú ste urobiť chceli.  Namiesto náreku sa radšej pousmejme a príjmime realitu takú aká je.

Obrovskou pomocou sú vaši najbližší.
     V ďalšom rade by sme sa nemali uzatvárať do samých seba. To by nikam neviedlo. Sme ľudia- spoločenské bytosti. O problémoch sa musíme rozprávať. Obrovskou oporou mi sú v takejto situácii moji priatelia, ktorí sa snažia akýmkoľvek spôsobom otočiť aj tú najdeprimovanejšiu situáciu na o niečo veselšiu. Vždy mi vedia vyčariť na tvári opäť môj úprimný úsmev. S nimi zabúdam na to zlé. Určite máte aj vy okolo seba plno skvelých a úžasných priateľov, s ktorými je smiech úprimný, úsmev väčší a život o čosi pozitívnejší. (Zdravím moju najlepšiu kamošku Yasemin a iných). 

Odpúšťajme si. 
    V neposlednom rade, by som sa v dnešnom článku chcela vyjadriť ešte k jednej veci. V živote budeme mať ešte mnoho prekážok, ktoré nebudeme vedieť prekonať sami. S nikým by sme preto nemali byť za zlé. Nech sa stalo čokoľvek, vždy si treba odpúšťať. Nemusíte hneď. Ale jednoducho keď v nás začne pomaly ustupovať hnev a smútok, tak by sa trebalo zamyslieť aj nad týmto bodom. 
    Tento bod sa týka aj rozchodov. Osobne nerozumiem aký má význam to, že dvaja ľudia, ktorí sa pred tým tak strašne ľúbili, sa tvária po rozchode ako cudzinci. Ako by sa nikdy spolu neboli ani len poznali.
Veľké percento dnešných vzťahov (najmä tých mladých) končí kvôli drobnostiam. Nepodstatným veciam, ktoré vnímame ako tie najväčšie chyby v živote. Skúsme trošku zvoľniť, nepozerať stále len na to zlé. Namiesto vyčítania chýb skúsme chváliť. 

Týmto článkom som dnes chcela podporiť všetkých tých, čo prežívajú zložité obdobie. Pamätajte na to, že všetko- či už to dobré alebo zlé nás v živote posúva akýmsi spôsobom dopredu. :)) 
  
 Faux fur coat- MANGO
crossbody bag- MANGO
dress- PRIMARK
shirt- STRADIVARIUS
tights- PRIMARK
boots- CCC 




Nina

11 komentárov:

  1. Také si občas něco stálo připomínám. :) Nejvíce mi pomůžou právě přátelé a vypovídání se :) Moc krásný outfit ;) a fotky.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Wau,krásne fotky, veľmi ti to pristane. :) A máš vo všetkých veciach pravdu, mám nato rovnaký názor. Hlavne netreba nič ľutovať, lebo sa to proste stalo a odpúšťať si, to je veľmi dôležité. Len niekedy aj dosť ťažké. :/

    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Och, ten kabátik,ten je úžasný! A celkovo - outfit aj fotky nádherné ❤ A taisto s tebou súhlasím, všetko sa deje pre niečo! xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť
  4. hrozně moc ti to sluší! a krásně napsaný článek, odpouštět si je podle mě to nejduležitější a zároveň nejvíc opomíjené.

    Simply living

    OdpovedaťOdstrániť
  5. SLuší ti to, krásné fotky. S většinou věcí souhlasím .)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. veľmi príjemný článok, taký pozitívny a ešte si k nemu pridala pekné fotky :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  7. V první řadě musím určitě zmínit, že máš nádherné fotky, strašně ti to sluší a vybrala jsi si krásné prostředí :) nejvíce souhlasím s bodem: nikdy ničeho nelituj. Snažím si z toho udělat tak trošku svoje motto a když mám špatnou náladu, tak si to připomínám :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Máš pravdu, všetko k nám "chodí" z nejakého dôvodu, najčastejšie preto, aby sme sa z danej situácie poučili a išli sme ďalej. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten kožúšok je nádherný rovnako ako košeľa :)
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ty jsi tak neskutečně krásná, páni! A článek skvělý, vždy se to hodí si to připomenout, že člověk na strasti nikdy není sám :) jakpak jsi dělala ten účes? Je moc krásný :)

    WantBeFitM

    OdpovedaťOdstrániť

♥ MILUJEM VAŠE KOMENTÁRE♥

Instagram